Hur genererar obegränsat riktad trafik i din nisch!

Hur man gör en extra $ 1000 per vecka på nätet!

Behöver du mer trafik?

Är du frustrerad eftersom du inte får tillräckligt med riktade trafik – vilket betyder riktiga människor som behöver det du säljer, precis utanför flaggan?

Behöver du mer riktade köpare trafik?

Om så är fallet kommer du att älska det här: Jag har funnit sätt att generera obegränsat och riktad trafik i en nisch, som visat sig vara 100% på gång och tid igen.

Det är inte bara den här riktade trafiken, det är det slag som blir till köpare! Dessa metoder är inte de senaste fads som kommer att gå bort i 3 månader, heller.

De är starka källor till obegränsad trafik i din nisch och om du letar efter mycket riktade trafik i din nisch och du vill ha obegränsad tillgång till trafiken, är dessa metoder mycket kraftfulla och får dig en fantastisk mängd riktade trafik.

Så, redo att komma igång?

Metod nr 1

"Hur får man mer trafik med Facebook-annonser!"

Facebook-reklam 2017

För de flesta marknadsförare är det dags att få kvalitetstrafik från Facebook kritisk till framgång.

Men de flesta misslyckas med att göra det lönsamt!

Inte länge sedan, marknadsförare hade bara att fokusera på att få sida gillar. Sedan använde de just den anslutningen för att utnyttja organisk trafik via Facebook. Inte längre!

Facebook har nyligen minskat gratis, organiskt räckvidd för fläktsidans innehåll till en bråkdel av vad de tillät tidigare.

Så nuförtiden är det viktigare att få folk att komma direkt till din webbplats från Facebook. Då kan du åtminstone få dem kakade eller på din adresslista.

Här är några tips som hjälper dig att få mer trafik via Facebook-annonser :

1. Kom ihåg: INNEHÅLL ÄR KONUNG!

Ge dina besökare en anledning att besöka och återfå din webbplats, svaret är innehåll! Enkelt uttryckt, fokusera på att lägga till värdefullt innehåll på din webbplats regelbundet. Detta kommer att vara livsnerven i din trafikgeneration.

Nyckeln till att dra nytta av Facebook-annonser är att använda CONTENT för att engagera publiken. Då blir det mycket lättare att omvandla dem till kunder senare.

Lägg in en ny artikel eller video på din webbplats konsekvent, även om det bara är en gång i veckan

2. Se till att innehållet är delbart!

Du vill att dina besökare ska kunna enkelt dela ditt innehåll med sina vänner, familj och kollegor. Se till att du har delat knappar på varje inlägg för Facebook och andra sociala kanaler!

Om din webbplats körs på WordPress finns det flera gratis plugins för att göra jobbet, som ShareThis. Kontrollera pluginsektionen på din WordPress dashboard.

3. Ha en skarp bild för ditt innehåll!

En attraktiv bild är helt kritisk för att locka besökare på Facebook.

När du lägger ut ditt innehåll på din sida, använd alternativet för bilduppladdning. Sedan klistra in i din länk i textområdet, tillsammans med en catchy bildtext.

På detta sätt kommer dina besökare att se bilden i full storlek i stället för ett mindre "snippet" som Facebook tar tag i från din webbplats.

OBS! Bildens text kan bara ta upp max 20%, annars kommer Facebook inte att använda den för en annons!

4. Använd rätt annonstyp!

Med annonser för inläggsinfordran kan du generera riktade trafik för så lite som pennies per klick , och ännu mindre för delning och engagemang!

När du skickar ditt innehåll till Facebook ser du knappen "boost post" under inlägget. Även om detta kan vara det enklaste sättet att marknadsföra, är det inte det bästa.

Gå istället till Annonser Hantera r och ställ in en annons för "Sidförlovning".

Du har större kontroll för att skapa intressen, demografi och inriktning för din målgrupp. Detta garanterar att du inte kommer att slösa bort annonsvisningar.

Dessa enkla tips ska hjälpa dig med att få mer trafik med Facebook. Börja små och arbeta dig som du ser fler resultat.

Vill du bli Facebook Marketing Pro?

Klicka här för att se hur

Metod nr 2

"Hur får man mer trafik från Twitter!"

Hur får man trafik från Twitter

Som du säkert vet är Twitter en av de mer populära sociala medierna på nätet idag.

Det är ett bra verktyg för att ansluta till andra, dela information, hålla reda på nyheterna och så mycket mer.

Och för företag, online media och bloggare har Twitter blivit ett av de bästa sociala verktygen för att driva trafik!

Oavsett om du redan har en anständig Twitter som följer eller vill bygga en, så är det några taktik som hjälper till att öka din trafik och engagemang:

1. Ha en optimerad profil!

Din profil är ditt visitkort. Var noga med att inkludera din hemsida länk, bra omslag foto och profil pic! Om ditt företag använder en blogg kan du även länka direkt till det, beroende på din trafikstrategi.

Du kan också stifta en viss tweet till toppen för din profil. När anhängare eller potentiella anhängare checkar ut det för att lära sig mer om dig, så kommer de att se den.

Använd den här funktionen för att visa upp ditt senaste eller mest populära blogginlägg bland annat.

2. Använd relevanta hashtags!

Lägga till #hashtags till dina tweets hjälper till att öka synligheten. Leta efter populära hashtags relevanta för din nisch som redan får uppmärksamhet, och försök att kapitalisera på dem. Undvik att överanvända dem, eftersom det kan göra ditt konto ser spammigt ut.

3. Använd klick för tweet-länkar på dina inlägg!

Ju lättare du gör det för att människor ska tweet dina saker, desto mer troligt är de att göra det och ge dig mer trafik.

Klicka-till-tweet-länkar är delbara länkar som gör det möjligt för personer att dela pre-befolkade tweets med ett enda klick. Du kan använda plugins som ShareThis eller tjänster som Click to Tweet som kan generera de delbara länkarna, samtidigt som du ger statistik.

Det finns andra plugins som enkelt placerar knappar och länkar under dina blogginlägg.

4. Använd Twitter för att dela med dig av populära, äldre blogginlägg!

Ett av de vanligaste misstagen som bloggare gör är att de inte marknadsför äldre men fortfarande relevanta innehåll tillräckligt mycket. Håll tweeting populära ständigt gröna, tidskänsliga inlägg för att få fler nya besökare. Bättre än, du kan använda verktyg som $ 99 Social för att automatisera denna process!

5. Använd Share-able visuals!

När Twitter först lanserades tillåter det bara användare att dela vanlig text och länkar. Det har förändrats, stor tid! Nu kan du enkelt dela bilder och infographics, som bevisas öka engagemanget.

Det betyder mer tweets, re-tweets, nämner, dela och favoriter. Använd bilder klokt så att de blir en viktig del av din innehållsstrategi.

Mer engagemang på Twitter kan enkelt öka webbplatsens trafik. Du kan även använda videor och animerade gifs så var inte rädd för att experimentera!

Börja använda dessa enkla tips på ditt Twitter-konto och se vad som händer!

Vill du få ut det mesta av Twitter? Kolla så här nu!

Klicka här för att titta på videon

Metod nr 3

? "Få gratis trafik från YouTube är enklare än du tror!"

Hur får du gratis trafik från YouTube

Har du någonsin funderat på att få gratis trafik från YouTube är lika lätt som alla säger att det är?

Utan tvekan kan Youtube, om det används korrekt, leverera mer fri riktad trafik än någonsin du vet vad du ska göra med.

Nyckeln är att placera dina videoklipp så att de kan sökas, baserat på specifika sökord och fraser och volymer!

Till exempel, låt oss säga att du har en blogg om serietidning insamling. Du skickar en video om ditt senaste besök på en stor Comic-händelse.

Eftersom du inte behövde förbereda någon form av skript eller göra någon produktion, var det enkelt att skapa och redigera videon. Låt oss nu anta att du redigerar några coola bilder och lägger upp en video i din YT-kanal.

Du inkluderar nyckelord i beskrivningen som "comic book collecting", "comic book fans", "cosplay" och så vidare, samt en länk till din webbplats.

Nu visas din video någonstans i sökresultaten för dessa villkor.

Men det är inte allt!

Eftersom YouTube ägs av Google, blir din video också indexerad och börjar rankas på Googles egna sökresultat.

Beviljas, det kan ta lite tid innan videoklippet börjar visas nära toppen, men vara säker, oavsett hur din video rankas får du klick.

Låt oss realistiskt anta att du får ytterligare 200 unika besök per månad till din blogg från den här videon. Nu, vad händer om du skickar 5, 10 eller till och med 20 videoklipp en månad gjorde en nd vart och ett av videoklippen samma?

Se kraften i YouTube nu?

Nu när du förstår den grundläggande förutsättningen, låt oss täcka några snabba tips för framgång …

1. Fokusera på viralitet!

Dela dina videolänkar på olika sociala medier, forum och andra webbplatser där människor kommer att se den. Detta uppmuntrar delning och engagemang, vilket skapar en viral effekt.

Ju mer sociala signaler desto bättre!

2. Försök att vara professionell!

Gör lite insats för att garantera bra bild- och ljudkvalitet, det går långt. Det finns en mängd olika verktyg och redaktörer tillgängliga som hjälper. Använd dem!

3. Håll videoklipp, korta, söta och underhållande!

Människor dessa dagar har korta uppmärksamhet spänner. Inte överväldiga dem med droning, långa, tråkiga videor. Ingen kommer att se, oavsett hur bra du tror att de är.

4. Visa din logotyp eller varumärke på ett framträdande sätt!

Du kan enkelt göra detta med start- och sluttitlar. Du kan också flyta din logotyp på ett hörn av skärmen, och det fungerar bra.

5. Bjud in folk att prenumerera!

När du prenumererar på din YT-kanal visas dina videoklipp på besökarens hemsidamatning från och med dess. Du måste bara fråga!

Vill du helt krossa den med YouTube?

Klicka på knappen nedan och kolla in den här fullständiga videoträningskursen "Over-the-shoulder" som visar dig hur du rankar dina YouTube-videor på sidan en av YouTube och Google för nyckelord som ger dig pengar!

Missa inte detta!

Klicka här för att komma igång

Metod nr 4

? "Hur får du kvalitetstrafik, med hjälp av e-post-soloannonser"

Så här får du kvalitetstrafik med hjälp av Solo Ads

? Så i den här modulen, låt oss prata om solo-annonser …

Trots vad du kanske har hört, e-postmarknadsföring, är inte "döende långsam död". Försäkra dig om att det fortfarande är ett bra sätt att få kvalitetstrafik.

Och om du inte vet det här, fortsätter e-post-solo-annonser att vara en kostnadseffektiv väg att få trafik.

Bäst av allt är det extremt kostnadseffektivt och snabbt!

? Så om du vill ha riktad trafik snabbt och billigt, fortsätt läsa …

Vad är soloannonser exakt?

Det är helt enkelt de annonser som du betalar ägaren till en viss lista för att skicka ut till sina abonnenter via e-post för att marknadsföra din webbplats.

Vanligtvis betalar du ägaren för ett visst antal klick. När den klick kvoten är uppfylld, är affären klar.

De flesta listägare överlever dock oftast på klick, eftersom de vill att du ska köpa från dem igen och igen!

Så vad är nyttan med att använda dem?

Solo-annonser är mest effektiva när du skickar trafiken till en ledmagnet- erbjudandesida.

På så sätt kan du få besökarna att prenumerera på din egen lista, istället för att skuta för en "enstaka" försäljning eller konvertering

Detta gör att du kan utveckla ett långsiktigt förhållande direkt med dina nya abonnenter.

I slutändan bygger du förtroende så länge du levererar värde. Dina abonnenter kommer att vara mer benägna att köpa från dig, oavsett om det är affiliate-erbjudanden eller ens egna produkter.

Vad som är särskilt coolt om reklamtrafik är att besökare brukar vara högre kvalitet .

Varför? Tja, för en sak är de uppenbarligen redan mottagliga för marknadsföring via e-post, eller hur? Så fann de dig!

Om du vill lära dig mer om soloannonser rekommenderar jag starkt att du klickar nu!

Här är de viktigaste faktorerna för att komma igång med solo-annonser …

Ett av de enklaste sätten att hitta solo-annonsleverantörer är att söka efter andra webbplatser som riktar sig till din nischs demografiska.

Till exempel, om din nischs måldemo är kvinnor över 35, vill du hitta andra webbplatser som tillgodoser dem också, helst i en relaterad nisch.

Kontakta varje webbplatsens ägare och fråga dem om de är intresserade av att sälja dig en soloannons.

Du får så småningom några ja svar. Fråga dem några viktiga frågor för att försäkra att de passar bra.

Fri trafik Mini-Course Här är några bra:

– Hur stor är din lista?

– Vad är din nuvarande öppna ränta?

– Hur många nya abonnenter får du varje månad?

– Vad tar du vanligtvis för en annons?


När du väl bestämt dig för en lista att annonsera på, börja små. Om du får bra resultat från din första soloannons, kan du alltid skala upp senare. Tänk på att det kommer att innebära ett visst försök och fel.

Men när du väl hittar den rätta listan och annonskombinationen kommer du bli förvånad över hur snabbt du kan öka din trafik lönsamt!

? Vill du lära dig mer om soloannonser?

? Klicka nedan för att hävda din GRATIS Traffic Mini-Course som visar hur du ökar försäljningen genom att köra höggradigt riktad trafik till någon som erbjuder dig att marknadsföra med hjälp av ezines och Solo Ads!

Klicka här för att hävda din gratis trafik minikurs

Metod nr 5

"Hur får man mer trafik från Bing!"

Hur får man fri trafik från Bing
Vi vet alla att livsnerven till framgång är kvalitet, riktade , och helst GRATIS trafik!

Och de flesta marknadsförare fokuserar sina energier på att rangordna sina webbplatser med Google, eftersom de är 800 lb. Gorilla av sökmotorer.

Vad de flesta marknadsförare inte inser är att det är ganska lätt att rangordna en webbplats på Bing , näst största sökmotorn.

Allt som krävs är att följa några steg för att bättre optimera din webbplats för Bings indexering.

Här är vad som hjälper dig att rangera högre på Bing:

1. Få ett bra "gammalt" domännamn

Bing fokuserar på ett domännamns ålder. Äldre domäner rankar vanligtvis högre än nyare. Leta efter en ren, äldre utgått domän som är tillgänglig i din nisch. Registrera det och peka det på din webbplats.

2. Hämta indexerad

Detta är ett viktigt steg för att få mer trafik från Bing. Det bästa sättet att få din webbplats indexerad är att skicka in den direkt till Bing.

Registrera ett konto och utnyttja också Bings webbverktyg . Du får information om webbplatsens trafik och kan skapa en webbplatskarta för att göra det enklare för Bing att genomsöka din webbplats.

3. Se till att du uppfyller Bings tekniska standarder

Bing fokuserar på vissa prestationsfaktorer på webbplatsen, inklusive:

  • Sidan laddningstid
  • Robots.txt-fil – se till att den är aktuell och korrekt
  • Sitemap – se till att alla webbadresser är rena och aktuella. Ta bort alla döda eller överflödiga webbadresser
  • Omdirigeringar – om du flyttar innehåll mellan webbplatser, använd alltid 301 permanenta omdirigeringar
  • Canonical-taggar – använd "rel = canonical" -taggar för att hjälpa Bing att känna till ursprungliga URL-adresser i förhållande till andra webbadresser på din webbplats

4. Använd titel och metataggar

Bing har större tonvikt på titelkoder för nyckelord. Använd relevanta nyckelord och fraser i titeltaggarna på varje sida på din webbplats.

Se också till att ::

  • Du blockerar inte Bing crawlers på något sätt
  • Om du lägger till en öppen graftagg (för Facebook), gör den konsekvent med din sidtitel.
  • Se till att HTML-titeln är relevant för frågor och inte vara repeterande.

5. Använd rakt fram nyckelord

Var effektiv med nyckelord. Använd inte mer än två per sida!

Se till att dina nyckelord finns på titelsidor, metabeskrivningar och bakre rubriker <H1> och <H2>.

Bing dina annonser

6. Få kvalitet bakåtlänkar

Precis som med Google, länkar från webbplatser med hög behörighet
är nyckeln till att öka dina rankningar på Bing. Bara några få värdefulla bakåtlänkar borde hjälpa dig att få lite rankningshastighet. Använd gästinlägg eller artiklar för att uppnå detta.

? 7. Leverera kvalitetsinnehåll

Du vill ha rik, mänskligt läsbar kvalitet på din webbplats. Allt annat kommer att skada dina rankningar på Bings sökresultat. Gör inte överdriven med nyckelord eller till och med affiliate länkar, och gör ditt innehåll enkelt att navigera genom!

8. Var social

Bing ger höga betyg för socialt bevis och engagemang. När du får lite delning och gillar innehåll, blir det mycket lättare för Bing att rangordna din webbplats högre.

Bara jobba på var och en av dem en bit i taget. Håll dig konsekvent och framför allt tålamod. Med tiden kommer din webbplats att få mer och mer trafik från Bing!

Vill du krossa den med fri trafik från Bing och Google?

Klicka här för att se video

Gratis Video Tutorial!
"Trafikgenerering – nyckeln till att tjäna pengar på nätet"

 

Klicka här för mer gratis videoträningstutorials!

  • October 15, 2017
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

%d bloggers like this: